Чому с/к та с/в ковбаси кислі?

Salame di Felino - найкращий сорт італійської сиров'яленої ковбаси. Важко описати словами смак цього делікатесу. Salame di Felino володіє чудовим насиченим смаком з легким грибним ароматом, що включає ніжну горіхову нотку в післясмаку. Безумовно, це шедевр серед сиров'ялених ковбас, якщо його роблять справжні майстри. Він є і на українському ринку, але привезений з Італії. Український ринок рясніє і ковбасами Українського виробництва. Але при всьому бажанні, розрізнити їх за смаком і ароматом в переважній більшості випадків - неможливо. Не залежно від виробника, рецептури, назви, форми, смако-ароматичні властивості всієї ковбаси однакові - кислі.

Читати статтю повністю в форматі PDF

Розміщено 12.04.2018