Добавки спеціального призначення. Подовження строків придатності м'ясних виробів.

Найменування Склад Дозуючих-ка, г / кг фаршу Упаковка
1 Бомбаль засіб для зберігання свіжості та стабілізації кольору м'ясного фаршу та ковбасних виробів 3-5 г/кг 1 кг пакет
2 Бомбаль фреш амба препарат з антимікробними властивостями для м'ясних продуктів, особливо з м'яса птиці 3 г/кг 1 кг пакет
3 Бомбаль АСЦ супер антибактеріальний засіб з стабілізацією кольору свіжого м'яса та фаршу 2 г/кг 1 кг пакет
4 Бомбаль Содім Комплексна добавка з ефектом збереження свіжості для м’ясних виробів . 1-2 1 кг пакет